Szempilla építés

Természetes, egészséges hatás

Szempilla hosszabbításnál a természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú műszempillákat helyezünk fel szálanként speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira. A műszempillák vastagabbá és hosszabbá teszik a saját pillákat, miközben természetes, egészséges hatást nyújtanak.

ÚJ KORSZAK A SZEMPILLAÉPÍTÉSBEN

UV-LED fényre kötő ragasztóval dolgozunk, amely levegőre meg sem köt, így nem befolyásolja a hőmérséklet és a páratartalom sem. Csak az UV-LED fényre fixálódik kevesebb, mint 1 másodperc alatt, így teljes kötés alakul ki, nem kell a vendégnek 48 órát várni a stabilitásra.

A kipárolgás a minimálisra csökken, így a levegőre kötő ragasztókra allergizáló vendégek nagy része
(10-ből 6) ismét viselhet műszempillát.

Nem csíp, nem irritál, azonnal érheti víz, mehet a vendég szoliba, szaunába. A teljes kötés azonnal megtörténik.

A rendkívül gyors kötésnek köszönhetően nincsenek összetapadások, a közvetlen egymás mellett elhelyezkedő pillákra applikálhatunk összeragadás nélkül.

Kiknek ajánljunk?

Szeretnél még hosszabb, még íveltebb szempillákat.

Sokat sportolsz és nem szereted ha elkenődik a szemfesték.

Nincs időd folyamatosan a sminkeddel törődni, de a szép tekintetről nem szeretnél lemondani.

Saját szempilláink egyéntől függően 90-120 nap alatt teljesen kicserélődik. A tartósság a vendég szempilláinak növekedésétől, viselésétől és a szempillaépítő munkájától függ. Ha a vendég megfelelően gondját viseli, ápolja a szempilláit, akár 4-5 hetente elég a töltés.

Többféle műszempilla építés van jelen a piacon, az 1D, 2D-től akár a 9D-ig. A “D-k” száma attól függ, hány műszempilla kerül felhelyezésre egy természetes szálra. Tehát az 1D-nél egy szál műszempilla kerül egy saját szempillára, a 2D-nél kettő, a 3D-nél három szál, a 4D-nél négy stb.

A műszempilla a helyes applikáció során teljesen kényelmes, nem okoz fájdalmat, és nem tesz kárt a saját szempilla állományban.

Szempilla építés után

Az új UV technológiával épített pillák tartósak, azonnal kötnek, így nem kell kivárnod a 48 órás kötési időt, érheti víz, hő, gőz.

Amire még figyelnünk kell:

MIÉRT IMÁDJÁK A VENDÉGEK AZ UV TECHNOLÓGIÁT?

Gyorsabb

Sokkal tartósabb

Azonnal érheti víz

Nem csíp, nem allergizál

Nem ragad össze, nincsennek tincsek

Referenciák

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS