Szike mentes pedikűr

A Callux PRO kezelés varázsa

A bőrkeményedéseket szike nélkül távolítja el, puhává és ápolttá teszi a bőrt. Csak sérülésmentes, ép hámfelületen alkalmazható! A Callux-szal száraz repedezett sarkakat, de akár a kemény, érdes tenyereket is kezelhetjük.
Kifejezetten ajánlott olyan vendégek számára, akik krónikus érrendszeri problémákkal, vérzékenységgel, cukorbetegséggel küzdenek. Az ő esetükben egy hagyományos eljárás kapcsán történő sérülés akár súlyos szövődményekhez is vezethet.

A Callux kezelés nem okoz sérülést, vágást, így a legjobb megoldás a krónikus betegeknek, akiknek még fontosabb a láb megfelelő ápolása.

Igazi vegán élmény, a kezelés egyben spa szolgáltatás!

A Friss Narancs vagy a Fekete Szeder peeling a szeder magjával és a finom cukorkristályok segítségével tisztítja a bőrt és hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket.

A benne lévő shea vaj bőrpuhító hatású, hidratál és segít megőrizni a bőr rugalmasságát. Az édes mandula olaj segít visszanyerni lipid egyensúlyát, lábunk puhává és ragyogóvá válik.
Az E-vitamin védi, hidratálja, puhává teszi a bőrt és anti-age faktoraként hat.

A termékek természetes összetevőket tartalmaznak, tiszta gleccservízzel készülnek.

Shea vaj

Édes mandulaolaj

E vitamin

Szedermag

Finom kristálycukor

így zajlik a kezelés

A kezelés elején áztatás helyett egy szerves anyagokat tartalmazó géllel oldjuk fel az elhalt hámsejteket, amelyet 15-20 perc hatóidő elteltével eltávolítunk. A hagyományos pedikűrrel szemben a CALLUX PRO professzionális lábápoló rendszerrel wellness élményt nyújtunk vendégeink számára.

Szike és csiszológép nélkül fájdalommentesen és higiénikusan varázsolunk ápolt, sima és selymesen puha lábakat. A kezelés végén tápláló, intenzív hidratáló és hatóanyagokban gazdag krémmel kényeztetjük a lábat a hosszan tartó hatás érdekében.

A finom gyümölcsös illat órákkal a használat után is elkíséri, és a bársonyos-puha bőre az egész nap folyamán kellemes érzetet nyújt. Már az első használat után is látható az eredmény, de a hosszú távú eredményes hatásért használja rendszeresen a terméket.

Callux professzionális pedikűr kezelés, gyümölcssavas hámlasztással.

Szikementes

Gyors, egyszerű

Teljesen eltávolítja a berepedezett bőrt

A hagyományos pedikűrnél hatásosabb kezelés

A kezelés menete

A kezelés időtartama: kb. 40-60 perc

A kezelés elején áztatás helyett egy szerves anyagokat tartalmazó géllel oldjuk fel az elhalt hámsejteket, amelyet 15-20 perc hatóidő elteltével eltávolítunk. A hagyományos pedikűrrel szemben a CALLUX PRO professzionális lábápoló rendszerrel wellness élményt nyújtunk vendégeink számára. Szike és csiszológép nélkül fájdalommentesen és higiénikusan varázsolunk ápolt, sima és selymesen puha lábakat. A kezelés végén tápláló, intenzív hidratáló és hatóanyagokban gazdag krémmel kényeztetjük a lábat a hosszan tartó hatás érdekében.

A kezelés eredménye

A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek. A Calluxpeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.
A lábak egészséges, szép megjelenést nyernek kés és csiszoló nélkül! A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali, meglepő eredménnyel! A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt.

Egészségesen fénylő bőr

Puha bőr

Szép megjelenés

Azonnali, meglepő eredmény

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS