ismerjen meg minket

rólunk

A Hakken Beauty Szalon csapata

IMG_3557

Lukács Kinga

kozmetikus, kézápoló és műkörömépítő szakember

Lukács Kinga vagyok, a Hakken Beauty Szalon tulajdonosa.
Kozmetikus, kézápoló és műkörömépítő szakember.

Tanári diplomámat egészítettem ki ezekkel a csodálatos szakmákkal.
Szeretem a kihívásokat, precizitás, jókedv és kreativitás a jellemző tulajdonságaim.
Nagy lelkesedéssel törekszem arra, hogy minél több technológiát és hatóanyagot megismerjek, valamint, szakmai tudásomat fejlesszem. Folyamatosan képzem magam, bevezetem a prémium kategóriás újdonságokat, hogy ezzel is a maximumot tudjuk nyújtani a Vendégeinknek.
Fontos számomra, hogy Vendégeink kellemes, tiszta és nyugodt környezetben élvezhessék a nálunk töltött időt. A személyre szabott kezelésekben hiszek, hiszen minden ember más, mindenkinek másra van szüksége.
Az arcunk az egyik legfontosabb testrészünk. Nem tudjuk eltakarni, azt látja meg mindenki elsőnek és azon keresztül tudjuk üzenni a világnak, hogy hogyan is érezzük magadunkat valójában. Ha szép és ápolt a bőrünk, magunk is sokkal határozottabbak és boldogabbak leszünk. Legyen szó akár egy relaxáló arcmasszázsról, akár egy komplexebb, minden igényt kielégítő kezeléssorozatról.
Célom, hogy a legmagasabb szintre eljussak és minden bőrproblémára tudjak hatékony megoldást nyújtani.
Körömépítés területén szintén a tökéletességre törekszem, a minőség nálam elengedhetetlen. Folyamatosan szem előtt tartom Vendégeim igényeit, fontos, hogy megszépülve, feltöltődve távozzanak és szívesen térjenek vissza hozzánk.

Klausz-Regina

Klausz Regina

kozmetikus

Klausz Regina vagyok, kozmetikus.

Mielőtt belevágtam volna a kozmetika világába, személyi edzőként dolgoztam. Mindig is szerettem az ápolt és igényes megjelenést, a nőknél és férfiaknál egyaránt. A problémás arcbőrömnek köszönhetem, hogy mélyen beleástam magam a bőr működésébe és abba, hogyan lehet megszüntetni a bőr folyamatos zsírosodását, a rendszeres gyulladt pattanások keletkezését vagy hogyan tudom a foltokat az arcromról halványítani, akár el is tüntetni. Ahhoz, hogy szenvedélyemmé váljon a bőr ápolása, megismerkedtem a Skeyndor márkával, amelynek termékei az összes bőrproblémámat megszüntették. Ilyenkor döntöttem el, hogy ezekkel a termékekkel szeretnék segíteni másoknak is a bőrük helyrehozásában/ápolásában, legyen szó vízhiányos, zsíros, aknés vagy akár öregedő bőrről.
Személyre szabott arckezeléssel várom vendégeimet kozmetikánkban, megoldást találva arra, amin változtatni szeretne. A kezeléseknél kizárólag magas minőségű hatóanyagokat és eljárásokat alkalmazok, melyek a bőr egészséges működését támogatják.

Kelli Anita

szempilla stylist

Kelli Anita vagyok, a Hakken Beauty Szalon szempilla stylistja.

2018 óta foglalkozom műszempilla építéssel, számos szakmai tudásra tettem szert külföldön és belföldön egyaránt. A munkám a szenvedélyem, szakmai tudásomat nagy precizitással alkalmazom.

A minőség nálam elengedhetetlen, ezért is csak a legjobb szempillagyártók anyagait használom (Noir, Organelle, Lash&Lash).

Különleges odafigyeléssel foglalkozom mások által roncsolt, tönkretett, hiányos állományú pillákkal.

Ahány ember, annyiféle arc és szemforma létezik, mindenkinek más ívű, méretű, vastagságú pilla a tökéletes. A vendégeimmel együttműködve, egyéni igényeiket figyelembe véve alakítom ki a szempillaépítést, és adok tanácsot az otthoni ápolásra vonatkozóan.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS