Egyéb kozmetikai szolgáltatások

Gyantázás

 A gyantázás viszonylag tartós szőrtelenítő eljárás, mert 2-3 hetes szőrtelenséget biztosít. A gyantázás után fokozatosan, és nem olyan borostásan kezd újranőni a szőr, mint a borotva használata után.

Nem igényel sok időt: ha kozmetikus végzi, elég 2-3 hetente 1 órát rászánni. Gyantáztatni csak olyan bőrfelületet lehet, ahol a szőrzet minimum 4-5 mm hosszú. Ez annyit jelent, hogy pl. borotválás után legalább 1,5-2 héttel lehet csak gyantáztatni.

Szemöldök-, szempilla festés

A szempilla és a szemöldök az arc meghatározó részei, hiszen nem csak keretezik, hanem az arc teljes karakterét is meghatározzák. A szempilla-, és szemöldökfestés fájdalommentes és tartós művelet, melynek eredménye a hangsúlyos és gyönyörű szempilla, szemöldök, amelyek önmagukban is öltöztetik arcot.

A festés hatóideje 15-20 perc. Kezelés előtt a kontaktlencsét el kell távolítani a szemből. Ha Önnek könnyebbséget jelent, érkezzen szemüvegben.

Szemöldökszedés

Ha első szemöldökszedés előtt áll, vagy a szemöldök vonalát szeretné rendbe hozni, nyugodtan bízza csak rám! Ha már felépítettük az arc vonásaihoz illő szemöldök ívet és formát akkor már könnyen karban tartható lesz!
Egy szép ívű, nem túl vékony, nem túl vastag szemöldök nagyobb esztétikusabb tekintetet kölcsönöz.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS