Savas hámlasztás

Skeyndor savas kezelés

ProBiome Peel – „Orvos-Kozmetikai mélyhámlasztás”
Az egyetlen hámlasztó termékcsalád, amely egyszerre regenerálja és ápolja a bőrt!

A ProBiome Peel a legújabb generációs kémiai hámlasztó termékcsalád, amely felgyorsítja a bőr regenerációs folyamatait, miközben helyreállítja és megőrzi annak mikrobiomját. Biztonságos és innovatív professzionális szalonkezelési rendszer. A bőr mélyebb rétegeit is megújító hámlasztást ötvözi a bőr természetes baktériumflóráját harmonizáló hatóanyagokkal.

A termékcsaládban 5 féle rendkívül hatékony hámlasztó sav található, amelyek minden igényhez és bőrtípushoz alkalmazkodnak.

Hidra Soothing Peel – érzékeny bőrre

Mélyhidratáló
Savak kombinációja kifejezetten olyan bőr számára fejlesztve, amely érzékeny az AHAsavakra. Kiváló hidratálást biztosító PHA-savak magas koncentrációja, amelyek nem befolyásolják negatívan a bőr védőrétegét és nem is károsítják a bőr rétegeit. Érzékeny és AHA-savra reaktív bőrre ajánlott.

Ultra Iluminating Peel – fakó bőrre

A fény ereje
Olyan savak kombinációja, amelyek élettel telivé teszik és revitalizálják a bőrt. PHA-savak magas koncentrációja aszkorbinsav-származékkal biztosítja a magas antioxidáns hatást és a megújulási képességet, ragyogóbb bőrt eredményezve. Fakó és élettelen bőrre ajánlott.

Advanced Lightening Peel – foltos bőrre

Depigmentáló
Olyan savak kombinációja, amelyek kisimítják a foltokat és egységesítik a bőrtónust. Formulája antioxidáns és tisztító hatású savakat tartalmaz, amelyek kiválóan előkészítik a bőrt a pigmentáció elhalványítására, majd eltűnésére. Foltos bőrre ajánlott.

Pore Polishing Peel– olajos bőrre

Pórusfinomítás
Olyan savak kombinációja, amelyek összehúzzák a tág pórusokat és enyhítik a zsíros bőr elszennyeződését. Gondosan összeállított tartalma és tisztító hatása kiváló méregtelenítést biztosít és csökkenti a visszaszenyeződést azáltal, hogy megszünteti a tág pórusokat. Olajos, tág pórusú bőrre ajánlott.

Age Smoothing Peel – napsugárzás okozta elöregedett bőrre

Savak kombinációja, amelyek kisimítják a bőrt és halványítják az öregedés jeleit. AHAsavakból és antioxidáns hatású savakból álló összetétele kiválóan elősegíti a bőr megújítását és a korai öregedést okozó szabadgyökök semlegesítését. Öregedő, ráncos, megereszkedett bőrre.

SKEYNDOR PROBIOME PEEL - teljes bőrregeneráció

Az egyetlen hámlasztó termékcsalád, amely egyszerre regenerálja és ápolja a bőrt. Adj új életet a bőrödnek! Probiome peel, egy új szintre emelt professzionális és ápoló kémiai hámlasztás, amely felgyorsítja a bőr regenerálódását és helyreállítja a bőr mikrobiomát.

Innovatív hámlasztó eljárás, ami bármely bőrtípust megújít és helyreállít.
Probiome Peel, professzionális kezelés maximális regeneráló hatással és látható eredménnyel már a kezelés utáni első napon!
50 év tapasztalatával a tudomány élvonalában a háta mögött, a Skeyndor kidolgozott egy magas szintű kezelést, ami mélyen megújítja a bőrt.
A termékcsaládban 5 féle rendkívül hatékony hámlasztó termék speciális savak kombinációjával, amelyek minden igényhez és bőrtípushoz alkalmazkodnak.

A kémiai hámlasztás sérülékennyé és sebezhetővé teszi a bőrt. Ezen hatás ellensúlyozására a probiome peel kezelés innovatív multibiotikus komplexekkel ellátott savakkal egészül ki, hogy a bőr egyensúlya mihamarabb helyreálljon. A mikrobiom: mikroorganizmusok ökoszisztémája Testünkben egy jótékony hatású láthatatlan ökoszisztéma él, amely mikroorganizmusokból épült fel és alapvető fontosságú a bőr egészsége szempontjából: a mikrobiom. Az egyensúly megőrzése kulcsfontosságú ahhoz, hogy védelmi vonalként működhessen a külső sérülésekkel szemben és fokozza a bőr helyreállítási képességét.

Multibiotic Restoring Complex - a bőröd ökoszisztémájáról gondoskodó komplex

A Multibiotic Restoring Complex már az első alkalommal helyreállító hatással van a mikrobiomra, komfortérzetet és védelmet nyújtva a bőrnek. Probiotikus aktivitású prebiotikumokat és posztbiotikumokat tartalmaz, amelyek elősegítik a védekezőmechanizmus élénkítését.

1. Pre Peel
Előkészítjük a bőrt egy olajos eltávolító- és védő hatóanyag egyedülálló kombinációjával.
2. Személyre szabott hámlasztás
A bőrtípusodnak megfelelően kiválasztott kémiai savat alkalmazzuk ebben a fázisban.
3. Post Peel
Neutralizáló és tápláló fázis multivitamin koncentrátummal.
4. Gondoskodás és védelem
A kezelés befejezéseként az innovatív Multibiotic Restoring Complex-et használjuk.

Az otthoni ápolócsomag helyreállítja, védi és újrahidratálja a bőrt 7 nap és 7 éjszaka alatt. 7 napos kezelési csomagot biztosítunk, segítve a bőr teljes regenerálódását és helyreállítását. Egy esszenciális komplex a hámlasztó kezelést követő napokra a bőr védelme érdekében, és ez a csomag biztosítja a kezelés maximális hatékonyságát és helyreállító erejét.

Otthonápoló Probiome Csomag
A csomagban az alábbi termékeket találod majd meg:

Multibiotic Restoring Complex
Kiegyensúlyozza a bőrt és segít helyreállítani a kezelés után. Egy láthatatlan védő-, nyugtató- és
hidratáló réteget képez a bőrön.

Skin Care Makeup DD Cream – SPF 50
Színkorrekciós emulzió a mindennapi arcápoláshoz magas napvédő faktorral. Egységessé teszi a
bőr tónusát és kisimítja azt. Ideális olyan bőr számára, amely extra védelmet igényel a lézeres és
hámlasztásos kezelés után. Közepes fedőképességgel és könnyed, természetes felülettel a bőrön.

Multivitamin Night Cream Revitalizáló éjszakai krém,

mely enyhén savas ph-jának köszönhetően fenntartja és
meghosszabbítja a hámlasztás megújító hatását. Elősegíti a bőr természetes megújulását és segít
eltüntetni az öregedés látható jeleit.

Savas hámlasztások javallatai:

Nem ajánlott a kezelés:

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS