Dermastir Luxury

Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei, melyek magas hatóanyag tartalmú, parabén és minden káros anyagtól mentesek.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte közkedvelt Dermastir márka a botox-, lézer, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt termékek által vált ismertté és elismertté.

Kaviár ás arany hatóanyagokat tartalmazó készítmények intenzív ránctalanító és bőrkisimító hatásuk révén különlegesek.

DERMASTIR GOLD TOUCH UP KOLLAGÉN INDUKCIÓS KEZELÉS

A mikrotűs stamp előnye, hogy nem roncsolja a bőr szöveteit, mivel merőlegesen, célzottan hatol be, ezáltal teljesen biztonságos, hegesedést nem okoz.

Az apró kicsi 24K arany tűk a bőr öngyógyító mechanizmusát stimulálják. Mikro finomságú tűk perforálják a bőrt tűhegynyi pontossággal, kis célzott sérüléseket okoznak az epidermiszben, és azonnal beindul a sejtek közötti kommunikáció, amik „sebgyógyulás” jelzést adnak a bőrnek.

Azonnal élet áramlik a „fáradt” szövetekbe és beindul a kollagén és elasztin termelődés, illetve aktiválódik a bőrben lévő hialuronsav termelődése.

Láthatók azonnali eredmények már egy kezelés után is, azonban mivel a bevitt hatóanyag egy része lassú-, egy része pedig azonnali eredményt produkál, kúra szerűen érdemes a kezeléseket felépíteni.

A bőrmegújító kezeléshez orvosi tisztaságú szérum koktélt alkalmazunk, mely 53 féle alkotórészt tartalmaz ( hialuronsav, 12 vitamin, 7 ásványi anyag, 5 koenzim, növényi növekedési faktor, 4 peptid, 24 aminosav). Ezt a mikrotűk segítségével juttatjuk a bőrbe.

DERMASTIR LUXURY SPA ARCKEZELÉS

90 perc kellemes, valódi spa élmény, miközben bőre feltöltődik, látványosan javul esztétikai megjelenése, ragyogóvá élettel telivé , feszesebbé válik, az apró ráncok elsimulnak.

Az anti-aging luxus arckezelés a fő hatóanyaga a kaviár és az arany, ami sejt szinten újítja meg a bőrt. Az aminosavak, peptidek, koenzimek, vitaminok, ásványi anyagok , nyomelemek,
növekedési faktorok, hialuronsav azonnali booster hatást eredményeznek.

A luxus arckezelés rengeteg hatóanyagbevitelt tartalmaz. Egy része rövid távon fejti ki hatását, azaz a kezelés után közvetlen és az azt követő 1-2 napban már azonnali látványos eredményt biztosít. Másik felük hosszabb távon (7-9 nap) mutatja meg hatását, így a kezeléseket egymásra építve tartós feszesítő hatás érhető el, mivel az anyagok hatása kommulálódik.

6 alkalmas kúra javasolt.

A rituálé során nemcsak a koncentrált hatóanyagtartalmú készítmények, hanem az ultrahang készülék használata is nagyon fontos szerepet játszik. Ezek segítségével a bőr minden rétegét megcélozzuk, ezzel támogatva a hatóanyagok mélyre jutását és bent tartását, hogy az élmény hosszútávon megmaradhasson.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS