Manikűr, műköröm

Ahogy a hajunknak és a bőrünknek, ugyanúgy a körmünknek is szüksége van a megfelelő ápolásra, hisz hozzátartozik a dekoratív megjelenéshez – arról nem beszélve, hogy az ápoltság az egészségünk megőrzésében is segít. Az öregedés a kezeket sem kíméli, így a legjobb, ha a napi rutin részévé válik a hidratálásuk, külön figyelmet szentelve a körmöknek.

Manapság nagyon divatosak a lakkozott körmök, a lehetőségek tárháza végtelen, nálunk is számtalan szín, minta és forma közül válogathatnak a Vendégeink. A szép lakk azonban csak az egészséges, ápolt körmökön mutat jól, így érdemes betartani néhány alapszabályt: csak profi szakemberhez menjünk manikűrre, csakis minőségi termékeket használjunk kéz-, és lábápolásra.

A Hakken Beauty Szalonban a legjobb, világ szinten elismert alapanyagokkal dolgozok.

Műköröm építés

Tartós, trendhez hű és személyiségéhez illő műkörmökkel és körmei díszítésével, ápolásával járulok hozzá kényelméhez. Négy, vagy akár öt hétig tartó, strapabíró körmöket építek, melyeket ezután igény szerint töltéskor akár más dizájnra vagy fazonra változtathatunk.

GÉL LAKK, ERŐSÍTETT GÉL LAKK

UV fény hatására kötő, akár 4 hétig is esztétikus, tartós lakkozás. Tartós és fényes marad a házimunka mellett is. Nem hosszabbító technika, csak a saját köröm szépítésére szolgál.

Paraffinos kézápolás

Kezeink bőre megsínyli a hideg beköszöntét, száraz, repedezett lesz. Előzzük meg ezt paraffinos kezeléssel, mely selymessé varázsolja bőrét. Főleg kúra szerűen ajánlott, eleinte több alkalommal, a későbbiekben időszakonként ismételve. A húsz perces kezelést követően selymes baba bőrrel távozhat.

Referenciák

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS