Válasszon elektrokozmetikai szolgáltatásaink közül

Hatóanyag bevitel

Tű nélküli mezoterápia

Rendkívül hatékony kozmetikai bőrfiatalító és ráncfeltöltő kezelés, tű és plasztikai beavatkozás nélkül.
Az elektroporáció elvén működő készülék pulzáló áram segítségével apró sejt közötti csatornákat nyit meg a bőrben, így a hatóanyagok fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a csatornák néhány másodpercig vannak nyitva, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak.
A tű nélküli mezoterápia a hatóanyag mennyiség 400-szorosát is képes bevinni a szaruréteg alsó részébe, az az alatti rétegbe azok 1200-szorosát.
Hatékonyságának alapja, hogy koncentrált, orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk célzottan a bőr sejtjeihez, amelyek hasznosítva ezeket, azonnal látható és hosszú távon érezhető regenerációt
eredményeznek.
Az anyagok áthatolása nem okoz károsodást vagy kellemetlen érzést, a kezelés teljesen fájdalommentes, non invazív.

Mezopen, Tűs mezoterápia

Egyedülálló mikrotűs kezelés elektroporációs hatóanyagbevitellel a feszes és hidratált bőrért!
A tűs mezoterápia minimálisan invazív eljárás, a mikrotűs kezelőfejjel apró, mikrosérüléseket okozunk a bőrben, ezzel beindul a bőr önregenerációja, mely kollagénindukciót eredményez.
A tű körül fokozódik a sejtmembrán áteresztőképessége, így a hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.
A kezelőfejben speciálisan kialakított tűk gondoskodnak arról, hogy akár 2 mm mélységig közvetítsék az állítható intenzitású elektroporációs energiát. Az eljárással nagyobb molekulatömegű hatóanyagokat is be lehet juttatni közvetlenül a bőr mélyebb rétegébe.
A tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját.

Ajánlott kezelésszám: 2-3 kezelés 2-3 hetente

Mezoterápia utáni Eredmények

Alkalmazási lehetőségek

Ultrahang

Egy alapkozmetikai készülék, mely minden kezelésbe beilleszthető. Az ultrahanggal kezelt szervezetben a kémiai reakciók felgyorsulnak, a sejtmembrán áteresztőképessége megnő. A pH-érték eltolódik lúgos irányba, az oxigén felvétel miatt. Ez gyulladáscsökkentő hatású, mert a normálistól alacsonyabb pH-érték kedvez a gyulladásos folyamatoknak.

Fokozza a hatóanyagok felszívódását, javítja az anyagcserét.

arcfeszesítés

Rádiófrekvenciás arckezelés

Határozottabb kontúr, feszesebb arc, kevesebb ránc, tömör bőrszerkezet! A feszesítés egyik leghatékonyabb formája! A rádiófrekvenciás gép kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel.

A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését.

A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” hatás jelentkezik, ezáltal azonnal látható a bőr megemelkedése, feszesedése.

ENDERMOLOGIE LPG ARCKEZELÉSEK
KÜLSŐ STIMMULÁLÁS A BELSŐ HATÁSÉRT

Endermologie LPG - újraaktiválja a sejtek folyamatait.

A szabadalmazott LPG® kezelőfej mikropulzálásokat ad le a bőrfelszínre, és teljes egészében újraaktiválja a fibroblasztok szintézisének folyamatát, serkenti a kollagén, elasztin és hialuronsav termelődését. A bőr tömörebb, rugalmasabb, feszesebb, hidratáltabb lesz.
Már az első kezelés után puhább a bőr, és az arc kétszer olyan ragyogó, mint korábban.
Tökéletes módja az azonnali egészséges megjelenésű bőr megszerzésének egy parti vagy egy rendezvény előtt!

Az LPG® és a kezelőfej különböző beállításainak segítségével az endermologie® technika az adipocitákat (zsírsejteket) stimulálva hatékonyan bontja az itt lerakódott zsírt. Ez a technika emellett segít az arckontúr visszaállításában is, feszesít, tömörít. Az adipociták (zsírsejtek) stimulálásán keresztül a tárolt zsír hatékonyan felszabadul, és az arcvolumen egyensúlya helyreáll. Az arc láthatóan vékonyabb lesz, volumene pedig egyensúlyba kerül.
A kívánt eredmény eléréséhez 10-12 kezelés szükséges, heti 2 alkalommal. Az eredmény fenntartásának érdekében ajánlott havi 1 alkalom ismétlő kezelés.

Időtartam: 35 perc

Gyógykozmetika

IPL arckezelés

A villanófényes (IPL) arckezelés különösen eredményes pigmentfoltok, értágulatok (rosacea) és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére. Ezen kívül csökkenti a ráncok mélységét és serkenti a kollagén termelést.

Bőrfeszesítés, napfénykárosodott bőr. Az idő múlásával a bőr kollagén tartalma csökken, így az veszít rugalmasságából, megereszkedik, ráncosodik. Ezt a folyamatot a káros környezeti hatások súlyosbítják. Ezek közül kiemelendő az UV sugárzás bőröregedést serkentő hatása.
A ráncok képződése mellett idővel tágult hajszálerek és pigmentfoltok is jelentkezhetnek arcbőrünkön, komoly kozmetikai problémát okozva. Kezelőgépünkkel a bőr felső rétegén áthatolva, a kötőszöveti kollagén képződését stimulálva végzünk bőrfiatalítást, valamint a tágult hajszálerek, és a pigment foltok is eltüntethetők.
A kezelés az arcon kívül kézhát, nyak, dekoltázs bőrén is végezhető, így egyenletes, fiatalabb bőr érhető el. A kívánt eredmény eléréséhez általában 6-8 kezelés szükséges, heti egyszeri alkalommal. Az eredmény fenntartása érdekében ajánlatos félévente egy-egy ismétlő kezelés.

Májfoltok, napfény okozta pigmentfoltok kezelése.
A villanófény hatására a bőrben felhalmozódott melanin pigment szemcsék apróbb darabokra esnek szét, majd eltűnnek a keringés útján. A kezelés utáni 2-3 napban a foltok sötétedhetnek, majd 10-14 nap alatt kihalványodnak.
A kívánt eredmény eléréséhez általában 8-10 kezelés szükséges, heti egy alkalommal.

Hajszálértágulatok, Rosacea, seprűvénák, hajszálvisszerek kezelése.
Értágulatok kezelése esetén a célstruktúra a hemoglobin, melyben a villanófény spektruma nagymértékben nyelődik el. A kezelés során keletkező hő elpusztítja az ér belső falát, ennek következtében az zsugorodik, elzáródik, majd felszívódik. A kezelés után kialakuló vöröses-lilás elszíneződés és duzzanat 24 órán belül megszűnik. A kezelt erek még 10-14 napig láthatók, majd felszívódnak. A rosacea esetében ezen túl a villanófény baktériumölő, kollagén stimuláló és gyulladáscsökkentő hatását is kihasználjuk.
A kívánt eredmény eléréséhez általában 8-10 kezelés szükséges heti egy alkalommal.

A villanófény csökkenti a faggyútermelést, elpusztítja a baktériumokat és fokozza a szervezet helyi immunreakcióját. Ezen túl a súlyos, kiterjedt akne következményeként kialakuló friss vörös hegek is korrigálhatók IPL-lel. A kezelést követően 1-2 napon belül múló fokozottabb bőrpír jelentkezhet.
Ismételt kezelésekre 1 hetes időközönként kerülhet sor.

Vio - ózonkezelés

Az ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai eljárás. A VIO készülék a legrégebb óta tartozik a kozmetikák alapfelszereltségéhez, a bőrre gyakorolt kedvező hatása miatt nagyon kedvelt kezelési forma.

A kezelés alkalmával közvetlen áramhatás éri a bőr felszínét, mely a VIO készülék üvegcsövében a található argon vagy neon nemesgázok áram hatására történő ionizálásának következtében történik. Az eszközről, a bőrhöz közelítve, szikrák pattannak a bőrfelszínre, ahol fertőtlenítő hatású ózon keletkezik. A kezelést fájdalommentes és nagyon hatékony.

– a bőr vér- és anyagcsere ellátása javul, az érfalak erősödnek,
– a sejtek tápanyagellátása javul, regenerálódási folyamatok fokozódnak, feszesebb bőr.
– összehúzódnak a pórusok, a faggyúmirigyek túlműködését szabályozza, a bőrt fertőtleníti
– a Sheborreás bőr állapota jelentősen javul, az eljárás enyhe szárító hatása miatt
– a bőrt fertőtleníti, így a gyulladási a bőr felszínén és a mélyebb területeken is csökken
– csökkenti a ráncokat, a kollagén termelés fokozódik

– aknés, pattanásos bőr
– tág pórusú arcbőr
– seborrhoeás bőr
– bőrtisztítás utáni fertőtlenítés

Peeling

Kristályos mikrodermabrázió

A mikrodermabráziós kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejteket és bőrszennyeződéseket távolítjuk el egyénre szabottan, megfelelő erővel és mélységben. A készülék finom csiszolókristályt fúj a bőrre és azt vákuum segítségével visszaszívja. Fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését, ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénban gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget. A peeling hatására a bőr
tápanyag- és oxigénfelvevő képessége is javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása többszörösére nő.
A változás már egy kezelés után is látható, de a hosszú távú eredményt kúraszerű alkalmazással lehet biztosítani. Ajánlott a csiszolást követően 2 héten keresztül nappal magas (min. 50 SPF) faktorú fényvédőkrémet használni, s a szoláriumozást, napozást kerülni. Eredményesen lehet kombinálni az elektroporációt a mikrodermabrázióval, így a bőr áteresztőképessége jelentősen megnő. Elősegíti a mikro-és makromolekulák bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe, beleértve azokat a tömény hatóanyagokat is, amelyeknek a molekulasúlyuk magas, például kollagén, elasztin, heparin, aminosavak, hialuron sav, vitaminok.

Hidroabrázió

A hidroabrázió nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. Mindig csak az elszarusodott rétegeket hámlasztja a kezelés, így nem kell bőrirritációtól tartani.
Az ultrahangrezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető vízpermet-felhőt hoznak létre ott, ahol a spatula a bőrrel érintkezik.

A sorozatos vibráció hatására azonnal el tudjuk távolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják a pórusokat. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik.

Az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek, ezáltal számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat. A kozmetikai anyagok a további kezelés során akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe. A szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik.