Pedikűr - Hakken Beauty Szalon, Üröm

Pedikűr

A mai rohanó életünkben hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a lábunk ápolását, pedig a lábaink egész életünk folyamán minket szolgálnak azzal, hogy a testünk súlyát cipelik.

Az őszi és téli zárt cipős időszakban hanyagoljuk el a legjobban a lábainkat. Ennek a fő oka elsősorban az, hogy nem látszik a repedezett sarok, a lábköröm. Ilyenkor a láb jobban izzad és erősen berepedezik a bőr. A zárt cipő kiváló alapja a fertőzések kialakulásának. Ha a lábköröm hosszúra van hagyva a köröm alatt az elszarusodott bőrkék besavanyodnak és így sokkal hamarabb elgombásodik a köröm, ami előre haladott állapotában nagyon fájdalmas.

A lábunkon, talpunkon található bőrkeményedéseket ajánlatos rendszeresen eltávolítani, hiszen a keményedés nem csak a talpunkon kifelé vastagszik, hanem befelé is. Sok esetben nem is gondolnánk, hogy azért fáj a derekunk, lábunk, hátunk, mert a talpon lévő bőrkeményedés nyomja az egyik talpi idegünket. Az erősen igénybe vett helyeken,  mint például a sarok, a kiszáradt bőr könnyen berepedhet. A bőrkeményedés eltávolítása nem jár fájdalommal. Nyáron a lábunk jóval könnyebben gombásodik, hiszen a strandok vagy vízpartok remek táptalajai a baktériumoknak.

Ha a lábunkon bármilyen sérülés, kinövés, szemölcs keletkezik azt nem szégyellni, takargatni, hanem kezelni kell, nehogy komolyabb problémák adódjanak.

Ha ápolt, gombától, tyúkszemtől, bőrkeményedésektől, benőtt körömtől mentes lábakat szeretne, ajánlott kéthavonta, egyéb problémásabb esetben havonta felkeresni egy pedikűrös szakembert.

A pedikűrös eszközök, szerszámok a legjobb minőségű, az orvosi beavatkozásoknál, műtéteknél használt fémes anyagokból készülnek. Rendszeresen, minden egyes kezelés után sterilizálásra kerülnek. A higiénia és a szakszerűség itt is elsődleges szempont. A nyári időszakban divat a lábujjon is a körmök kifestése, díszítése. Ez amellett, hogy rendkívül látványos és figyelemfelkeltő, azt is sugallja, hogy az ilyen hölgy ápolt, ad magára, követi a divatot és szereti az életet.

Markó Fanni

Markó Fanni

 

Markó Fanni
pedikűr

+36 30 643 4001

Pedikűr és lábápolás árlista 
Gyógypedikűr (késes)4.500 Ft
Gyógypedikűr + gél lakk6.500 Ft
Gyógypedikűr + lakk5.500 Ft
Talp pedikűr köröm kezelés nélkül2.300 Ft
Callux szike nélküli pedikűr (esztétikai)5.500 Ft
Callux szike nélküli pedikűr + gél lakk7.500 Ft
Callux szike nélküli pedikűr + lakk6.500 Ft
Callux habbal szike nélkül4.500 Ft
Callux habbal körömkezelés nélkül3.500 Ft
Lábköröm kezelés (körmök formázása
+ cuticula kezelése)
2.900 Ft
Sérült, benőtt vagy beteg köröm kezelése1.500 Ft
Tyúkszem eltávolítása1.500 Ft
Hagyományos lakkozás3.500 Ft
Gél lakk4.500 Ft
Géllakk eltávolítás manikűrrel2.500 Ft
Manikűr + japán manikűr3.000 Ft
Manikűr2.000 Ft

Hakken Beauty Szalon, Üröm