LPG Endermolgie Cellu M6 kezelés

Mi az LPG kezelés?

Az LPG az egyetlen technológia a világon, amely felbontja a makacs zsírlerakódást, melyet sem testmozgás, sem fogyókúra nem tud megszüntetni.
A kötőszövet mélyebb rétegeit stimulálva méregtelenít, serkenti a kollagéntermelést, a bőr elasztikusságát növeli, cellulitot kezel és sejt szinten magasabb hatékonyságra készteti a lelassult keringést.

LPG Endermologie

A leghatásosabb alakformálás a szépségiparban

Alakformálás

Célzott zsírbontás

Testkontúr formálás

Cellulit kezelés

Keringés javítása

Nyirokrendszer javítása

Izomlazítás

Kötőszövet erősítése

MI TÖRTÉNIK A KEZELÉS ELŐTT?

Bőrtípustól és problémától függően a kezelés személyre szabott. Meghatározzuk a cellulit és a bőrszerkezet típusát, a testalkatot és ennek függvényében a vendég célját a kezelést megelőzően.

3 technika a cellulit kezelése és a célzott fogyás érdekében

A narancsbőr a nők 90%-át érinti.

Napjainkban az élelmiszerekből származó méreganyagokkal a testünk nem képes lépést tartani. Sportolókon is ugyanúgy megjelenik, sőt, olykor sokkal makacsabb, mint a túlsúlyos hölgyeken.

 

A NARANCSBŐRNEK 3 TÍPUSÁRÓL BESZÉLHETÜNK

Lágy/zsíros cellulit

Kemény/rostos cellulit

Ödémás cellulit

LPG Endermologie

A technológia 3 fázisból áll:

A zsírsejtek karcsúsítása – LPG mechanikus stimulálás. A ROLL IN beindítja a biológiai reakciót mélyen a külső hám alatt, ezzel intenzíven hatva a zsírbontásra.

A narancsbőr kisimítása/Alakformálás – LPG mechanikus stimulálás. A ROLL UP képes finomítani a zsírszöveten, megújítani a test mikrokeringését és kisimítani a bőrön lévő gödröcskéket.

Bőrfeszesítés – LPG mechanikus stimulálás. A ROLL OUT a fibroblaszt sejtekre hat, és aktiválja ezen nélkülözhetetlen szálak (kollagén és elasztin) újratermelését.

A francia technológia gyengéden stimulálja a bőrt, újra életre kelti az alvó sejttevékenységet. 100%-ban természetes és fájdalommentes.

Azonnal látható eredmények, mellékhatás nélkül.

Amit a kezelést követően garantáltan tapasztalhatsz:

Feszesebb bőr

Zsírcsökkenés

Kisimult cellulit

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS