A HydraFacial a jelenleg legtrendibb kezelés, professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás

HydraFacial

A HydraFacial a jelenleg legtrendibb kezelés, professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos, azonnali fiatalos ragyogást és tökéletes tisztaságot érünk el mindössze 3 lépésben.

1. TISZTÍTÁS + PEELING

Tökéletes minőségű hámlasztással és bőrtisztítással felfedi a bőr megújult rétegeit. A gyémántfejes mikrodermabrázió tipjei mechanikusan távolítják el az elhalt hámsejteket a bőr felső rétegéről. A vákuum felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését.

2. MÉLYTISZTÍTÁSFájdalommentesen távolítja el a faggyút a pórusokból.

Fájdalommentesen távolítja el a faggyút a pórusokból. Az erőteljes, vákuummal kombinált Vortex tipje nem csupán hámlaszt, de egy időben mikrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végez. Az eredmény tökéletesen tiszta, ragyogó, fiatalos arcbőr. A Vortex tip spirál alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a comedót, a több fokozatban állítható vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

3. HIDRATÁLÁS + FELTÖLTÉS

Intenzív hidratáló koncentrátummal nyugtatja vissza a bőrt.
Lehetőség van speciális ampullás hatóanyagok bevitelre, az aktív hatóanyagok mélyebb rétegekbe, tökéletesebben, nagyobb mennyiségben való bejuttatására.

MILYEN BŐRTÍPUSRA AJÁNLJUK A HYDRAFACIAL KEZELÉST?

Egyedülálló módon minden bőrtípusra és indikációra eredményesen használható.

  • Zsíros, mitesszeres bőr
  • Tág pórusok
  • Ráncok, rugalmasságát vesztett, fáradt bőr
  • Pigmentfoltok
  • Bőr textúrájának javítására
  • Bőrfeszesítésre, anti-agingre

A kezelés ideje: 40 perc
Ára: 22.000 Ft-tól