A Hakken Beauty Szalon Csapata

Kozmetikus, szempilla stylist, sminktetováló szakember

Almási Viki

kozmetikus, szempilla stylist

 

Almási Viktória vagyok, kozmetikus, szempilla stylist, sminktetováló szakember.

Hat éve dolgozom kozmetikusként. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, az alapkezelések mellett az új technikákat. A vendégközpontúsag, kedvesség és udvariasság jellemző tulajdonságaim, hiszen az elégedett, visszajaró vendég egy jól működő szalon mozgatórugója.

Munkámban nélkülözhetetlen az, hogy hatásos megoldást találjak egy problémas bőrre, vagy hasznos szépségápolási tanáccsal lássam el a kedves Vendégeket. Az arcunk az egyik legfontosabb testrészünk. Nem tudjuk eltakarni, azt látja meg mindenki elsőnek és azon keresztül tudjuk üzenni a világnak, hogy hogyan is érezzük magad valójában.

Ha szép és ápolt a bőrünk, magunk is sokkal határozottabbak és boldogabbak leszünk. Legyen szó akár egy relaxáló arcmasszázsról, akár egy komplexebb, minden igényt kielégítő kezeléssorozatról, egy szempillaépítésről, ami teljesen megváltoztatja az arcot és megkönnyíti a mindennapjaidat, illetve sminktetoválásról. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is boldog és elégedett Vendégeim között tudhatom!

A Hakken Beauty Szalon tulajdonosa. Kozmetikus, kézápoló és műkörömépítő szakember

Labodáné Lukács Kinga

kozmetikus, kézápoló, műkörömépítő

 

Labodáné Lukács Kinga vagyok, a Hakken Beauty Szalon tulajdonosa.

Kozmetikus, kézápoló és műkörömépítő szakember. Történelem bölcsész szakos tanári diplomámat egészítettem ki ezekkel a csodálatos szakmákkal. Szeretem a kihívásokat, precizitás, jókedv és kreativitás a jellemző tulajdonságaim.

Nagy lelkesedéssel törekszem arra, hogy minél több technológiát és hatóanyagot megismerjek, valamint, hogy szakmai tudásomat fejlesszem. Folyamatosan képzem magam, bevezetem a prémium kategóriás újdonságokat, hogy ezzel is a maximumot tudjam nyújtani a Vendégeinknek.

Célom, hogy a legmagasabb szintre eljussak és minden bőrproblémára tudjak megoldást nyújtani. Körömépítés területén is a tökéletességre törekszem, a minőség nálam elengedhetetlen. Folyamatosan szem előtt tartom Vendégeim igényeit, fontos, hogy megszépülve, feltöltődve távozzanak és szívesen térjenek vissza hozzánk.

Markó Fanni

Markó Fanni

manikűrös, pedikűrös

 

Markó Fanni vagyok, kéz-, és lábápoló szakember.

Hat éve dolgozom a szakmában. Kéz- és Lábápoló oklevelemet az Elite Cosmetixnél szereztem. A szakma iránti szeretet, és a hozzám forduló emberek magas színvonalú kezelésének igényéből adódóan tudásom folyamatos fejlesztésére törekszem.

A vendégeimmel együttműködve, egyéni igényeiket figyelembe véve alakítom ki a kezelések menetét, adok tanácsot az otthoni ápolásra vonatkozóan, illetve szükség esetén orvosi kezelést javaslok. Mindent megteszek azért, hogy az, aki szép, ápolt körmöket, lábakat szeretne, az elégedetten távozzon tőlem.